De temperatuur op 29 juli 1906 lag tussen 10,7 °C en 26,4 °C en was gemiddeld 18,9 °C. Er was 12,5 uur zonneschijn (80%). De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-westen. Bron: KNMI
7 februari » Benoeming van Désiré-Joseph Mercier tot aartsbisschop van Mechelen en primaat van de Belgische kerkprovincie.
26 maart » De Electrotechnische Vereeniging (ETV) wordt opgericht.
7 april » Uitbarsting van de Vesuvius.
22 november » Naast de bestaande, radiografische noodkreten als het Engelse "CQD" wordt een nieuwe, internationale noodkreet ingevoerd: "S.O.S.".
6 december » De Britse overheid verleent zelfbestuur aan de vroegere boerenrepubliek Transvaal.
10 december » Theodore Roosevelt krijgt de Nobelprijs voor de Vrede.
Trouwdag 25 juli 1925
De temperatuur op 25 juli 1925 lag tussen 16,3 °C en 28,3 °C en was gemiddeld 21,0 °C. Er was 1,1 mm neerslag. Er was 8,3 uur zonneschijn (52%). De gemiddelde windsnelheid was 3 Bft (matige wind) en kwam overheersend uit het noorden. Bron: KNMI
Van 19 september 1922 tot 4 augustus 1925 was er in Nederland het kabinet Ruys de Beerenbrouck II met als eerste minister Jonkheer mr. Ch.J.M. Ruys de Beerenbrouck (RKSP).
Van 4 augustus 1925 tot 8 maart 1926 was er in Nederland het kabinet Colijn I met als eerste minister Dr. H. Colijn (ARP).
3 januari » Benito Mussolini kondigt aan dat hij de dictator wordt van Italië.
4 maart » Calvin Coolidge wordt herbeëdigd als 30e president van de Verenigde Staten, de eerste ceremonie die op de radio te horen is
19 april » Oprichting van de Chileense voetbalclub Colo-Colo.
7 juli » Oprichting van de Belgische voetbalclub Koninklijke White Star Club Lauwe.
26 juli » De Belg André Massaux vestigt een nieuw wereldrecord zweefvliegen (duurvlucht) door 10 uur en 41 minuten in de lucht te blijven.
24 december » Benito Mussolini krijgt alle macht in Italië.
Dag van overlijden 3 mei 1989
De temperatuur op 3 mei 1989 lag tussen 3,0 °C en 19,8 °C en was gemiddeld 12,6 °C. Er was 11,7 uur zonneschijn (78%). Het was vrijwel onbewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het noord-noord-oosten. Bron: KNMI
Van dinsdag 4 november 1986 tot dinsdag 7 november 1989 was er in Nederland het kabinet Lubbers II met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
Van dinsdag 7 november 1989 tot maandag 22 augustus 1994 was er in Nederland het kabinet Lubbers III met als eerste minister Drs. R.F.M. Lubbers (CDA).
1 februari » De eerste aflevering van de Vlaamse televisieserie Samson en Gert wordt uitgezonden.
19 februari » Opening van de evenementenhal Stockholm Globe Arena, de latere Ericsson Globe, in Globen City in het stadsdeel Johanneshov in Stockholm.
10 mei » Benoeming van Tadeusz Kondrusiewicz tot rooms-katholiek apostolisch administrator van Minsk in Wit-Rusland.
4 juni » De eerste vrije verkiezingen in een land achter het IJzeren Gordijn sinds de Tweede Wereldoorlog worden gehouden in Polen en gewonnen door Solidarność.
14 oktober » Oprichting van de Colombiaanse voetbalclub Envigado Fútbol Club.
8 december » De later met een Gouden Kalf bekroonde film De avonden van regisseur Rudolf van den Berg gaat in première.
Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen: Keith Swartz, "Swartz/Rand Family Tree", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/swartz-rand-family-tree/I88889000.php : benaderd 6 mei 2025), "Thomas Fletcher McREYNOLDS (1906-1989)".
Kopieerwaarschuwing
Genealogische publicaties zijn auteursrechtelijk beschermd. Alhoewel gegevens veelal uit openbare archieven afkomstig zijn, levert het opzoeken, interpreteren, verzamelen, selecteren en ordenen van die gegevens een uniek werk op. Auteursrechtelijk beschermd werk mag niet zondermeer gekopieerd of herpubliceerd worden.
Houdt u aan de volgende regels
Vraag toestemming voor het overnemen van gegevens of licht de auteur op z'n minst in, de kans is groot dat de auteur toestemming geeft, vaak leidt het contact ook weer tot meer uitwisseling van gegevens.
Gebruik de gegevens pas nadat u deze heeft gecontroleerd, het liefst bij de bron (het archief).
Vermeld van wie u de gegevens heeft overgenomen, idealiter ook zijn/haar originele bron.