Steenbergen - Dutch Australian - Lineages » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 17 van 17:

Gerritje CAPEL is geboren op 5 oktober 1879 te Zelhem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zelhem » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Hendrika BATS is geboren op 20 juni 1884 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Susanna BERGER is overleden op 11 mei 1900 te Aalten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalten » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Evert Jan KIP en Gerritje CAPEL zijn getrouwd op 25 april 1902 in Ambt Doetinchem. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Ambt Doetinchem » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Hendrikje JAGT is overleden op 23 november 1927 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Dirk KOENS is overleden op 11 september 1944 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jacobje HOOGEVEEN is overleden op 29 december 1946 te Neede. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Neede » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.