Stamboom Stapel » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 15.141 - 15.150 van 15.175:

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Nieuwland (overleden in 1964), een kind van Kommer NIEUWLAND en Grietje LOOIJ, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Tilburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Willem de Ruiter (overleden in 1964), een kind van Leendert de RUITER en Suzanna MOLENAAR, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Schouwen-Duiveland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerrit Roon (overleden in 1964), een kind van Cornelis ROON en Huibertje van HEUKELINGEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert Holster (overleden in 1964), een kind van Bastiaan HOLSTER en Maria van PROOIJEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthonie van der Vlugt (overleden in 1964), een kind van Arend van der VLUGT en Jannetje van ANTWERPEN, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna van Heemst (overleden in 1964), een kind van Willem van HEEMST en Lidia Kornelia JOPPE, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elizabeth Cornelia Hollaar (overleden in 1964), een kind van Job HOLLAAR en Adriaantje de WAARD, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arendje van Donge (overleden in 1964), een kind van Jacob Anthonie van DONGE en Dina Neeltje van OEL, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arie van Leeuwen (overleden in 1965), een kind van Gerrit van Leeuwen en Jacoba Kloot, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij West-Brabants Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jogje Sala (overleden in 1965), een kind van Job SALA en Martina de WAARD, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.