Stammbaum der Familie Trummler und Zeller » N.N. de Barcelona

Persoonlijke gegevens N.N. de Barcelona 

Bron 1

Gezin van N.N. de Barcelona

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot N.N. de Barcelona?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!

Voorouders (en nakomelingen) van N.N. de Barcelona


Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

Bronnen

  1. Geni Welt-Stammbaum, via https://www.myheritage.de/research/colle...
    N.N. de BarcelonaGeschlecht: männlichVater: Ramon Borrell I Borell de Barcelona, XVI comte de BarcelonaMutter: Ermessende de Carcassonne, comtesse consort de BarceloneGeschwister: Berenguer Ramon I 'el Corbat' de Barcelona, XVII comte de Barcelona, Adelaide (Papia) De Barcelona, Clamença Unbekannt, N.N. de Barcelona, Adelaida (Papia) de Barcelona
    Der Geni Welt-Familien-Stammbaum ist auf http://www.geni.com" target="_blank">www.Geni.com zu finden. Geni gehört und wird betrieben durch MyHeritage.

Over de familienaam De Barcelona


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Renate Trummler, "Stammbaum der Familie Trummler und Zeller", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stammbaum-trummler-und-zeller/I681033.php : benaderd 22 april 2024), "N.N. de Barcelona".