Stamboom Lovendaal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 71 - 80 van 2.473:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes Smits (geboren in 1818), een kind van Alardus (Albertus) Smits en Maria Elisabeth Roelofs, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johanna Smits

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Driel (geboren in 1819), een kind van Albertus van Driel en Johanna Martens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrina Theodora Elisabetha Koning (geboren in 1819), een kind van Cornelis Koning en Hendrina Keeter, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van Delft (geboren in 1819), een kind van Theodorus van Delft en Geertrui Schalks, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria van Delft

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joannes Wijnhoven (geboren in 1819), een kind van Mathijs Wijnhoven en Antonetta Bekkers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Janssen (geboren in 1819), een kind van Gerardus Janssen en Petronella Pingen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerardus Janssen (geboren in 1819), een kind van Gerardus Janssen en Petronella Pingen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes van Delft (geboren in 1819), een kind van Theodorus van Delft en Geertrui Schalks, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria van Delft

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Hendrix (geboren in 1820), een kind van Peter Hendrix en Johanna Keijsers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Hendrix (geboren in 1820), een kind van Peter Hendrix en Johanna Keijsers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.