Stamboom Lovendaal » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 2.473:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Catharina van den Bosch (geboren in 1796), een kind van Ernestus van den Bosch en Catharina Remmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theodorus Fleuren (geboren in 1797), een kind van Joannes Fleuren en Helena van den Heuvel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus,Christianus van den Bosch (geboren in 1799), een kind van Lambertus van den Bosch en Helena van den Bogaerd, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina van den Bosch (geboren in 1799), een kind van Ernestus van den Bosch en Catharina Remmen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agnes Linders (geboren in 1801), een kind van Joannes Linders en Maria Beeker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Venlo gevonden, die nieuwe informatie biedt over Agnes Linders (geboren in 1801), een kind van Joannes Linders en Maria Beeker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Joanna Reijnders (geboren in 1803), een kind van Theodorus Reijnders en Petronella Peeters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Theresia van der Pas (geboren in 1804), een kind van Wilhelmus van der Pas en Maria Dubbelens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rudolphus van Mil (geboren in 1805), een kind van Gerardus van Mil en Wilhelmina Litjens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Catharina Reijnders (geboren in 1805), een kind van Theodorus Reijnders en Petronella Peeters, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.