Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 531 - 540 van 540:

Henricus Wilhelmus van Hoof is overleden op 28 augustus 1950 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Josina Koppens is overleden op 25 november 1950 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jarigje Damstra is overleden op 3 december 1950 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Antonius Maria van de Cruijs is overleden op 2 januari 1951 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus Huizing is overleden op 4 september 1952 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus Huizing is overleden op 13 september 1952 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Egbert Spang is overleden op 1 september 1953 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes van de Cruijs is overleden op 7 augustus 1954 te Asten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Asten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Catharina Everdina van Kampen is overleden op 6 december 1954 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Bremer is overleden op 24 mei 1955 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.