Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 556:

Janna van den Broek is geboren op 24 februari 1869 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes van de Ven is geboren op 5 september 1869 te Geldrop. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Geldrop » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Derk Hilbolling is overleden op 13 februari 1870 te Eindhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Eindhoven » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Carel Christiaan Soethout is geboren op 7 juli 1870 te Oirschot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oirschot » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Elisabeth Sophia Deerns is geboren op 31 juli 1870 te Helmond. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Helmond » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus van Laarhoven is overleden op 24 februari 1871 te Best. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Best » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Rooijakkers is overleden op 15 maart 1871 te Deurne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Deurne » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Peter Lambertus Maas is geboren op 22 juni 1871 te Stratum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Stratum » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Maarten (Polander Maartenszn) Poolander en Geerdina Schoondermark zijn getrouwd op 4 februari 1872 in Heeze. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Heeze » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Arnoldus van Veghel is geboren op 1 april 1872 te Lieshout. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Lieshout » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.