Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 638:

Petronella Joannis Adriani Ooninckx is geboren op 28 februari 1621 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Adrianus Leijten is geboren op 21 april 1621 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Laurens Hendrik van den Eijnde is geboren op 16 mei 1621 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Peter Adriaan Lenaerts Rijnvaen en Adriana Mathijs Jan Hendriks Sibs zijn getrouwd op 27 januari 1622 in Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Trouwakten.

Bekijk suggestie

Cornelia Jans Ooninckx is geboren op 29 september 1622 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Adriaen Peter Adriaen Lenaerts Renvaen is geboren op 29 januari 1623 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Claes Jacobs is geboren op 19 maart 1623 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Cornelius Cornelisse Leijten is geboren op 2 april 1623 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Antonia Bruijns is geboren op 28 oktober 1623 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Christianus Cornelis Adriaan Leijten is geboren op 20 juni 1624 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Doop-, Trouw- en Begraafregisters / Doopakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.