Stamboom Klavers » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 39.781 - 39.790 van 40.477:

Henderikus Platje is overleden op 8 oktober 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Kuilder is overleden op 9 oktober 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jantje Blik is overleden op 10 oktober 1960 te Zuidbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Zuidbroek » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend Eefting is overleden op 12 oktober 1960 te Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berendina Kremer is overleden op 16 oktober 1960 te Hoogezand-Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Hoogezand-Sappemeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Geesje (Geertsma) Geertsema is overleden op 19 oktober 1960 te Vlagtwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Vlagtwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Winter is overleden op 24 oktober 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Berend Smit is overleden op 25 oktober 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Frederika Enninga is overleden op 30 oktober 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Harm Bols is overleden op 30 oktober 1960 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.