Stamboom Familie de Vos uit Steenwijk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 46:

Wupko de Vries en Hensia Prange zijn getrouwd op 14 juni 1895 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Egbert de Vries is geboren op 14 maart 1896 te Siddeburen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Siddeburen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Stientje Schreuder is overleden op 12 november 1896 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Bernard de Ruiter is geboren op 17 januari 1897 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Siems en Henderkien Hommes zijn getrouwd op 18 november 1897 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Abbas en Jantje Hommes zijn getrouwd op 19 mei 1901 in Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Geert Hommes is overleden op 30 juni 1906 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Maria Mulder is overleden op 30 augustus 1906 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Siems is overleden op 7 april 1911 te Warffum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Warffum » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Hommes en Anna Buivinga zijn getrouwd op 21 oktober 1911 in Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.