Stamboom Crapts » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 227:

Adriana Kroonen is geboren op 8 mei 1826 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna van Leen is geboren op 13 mei 1826 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Cornelis Tak en Cornelia Paanen zijn getrouwd op 12 mei 1828 in Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Francisca Bierbooms is geboren op 5 maart 1830 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Willem Kruf is geboren op 6 mei 1830 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes de Krom is geboren op 27 februari 1833 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Gijsbertus Heshof en Dijmphna Horsten zijn getrouwd op 17 oktober 1833 in Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Johannes Veraart is geboren op 21 december 1833 te Roosendaal. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Roosendaal » Geboorteakten (BS).

Bekijk suggestie

Petrus Luijks is geboren op 26 december 1833 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Bernardus Heshof is geboren op 11 juli 1834 te Oud en Nieuw Gastel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Oud en Nieuw Gastel » Burgerlijke stand van Oud en Nieuuw Gastel.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.