Stamboom van de families Zonneveld, Spierings, de Jager, Kanters, Laarman en Yperen en vele andere families » Joannes Antonius van Schuijl (1590-????)

Persoonlijke gegevens Joannes Antonius van Schuijl 


Gezin van Joannes Antonius van Schuijl

Hij is getrouwd met Maria Andreas van Wijnboom.

BruidegomJoannes Antonij van Schuijl

BruidMaria Andreae van WijnboomSoort registratietrouwakteReligieRKPlaatsGemertPlaats huwelijkGemertDatum huwelijk08-01-1612Periode1609-1625DeelRooms-Katholiek trouwboek 1609-1625Pagina36Toegangsnr.8044Inv.nr.28

op 8 januari 1612 te Gemert, Nederland, hij was toen 22 jaar oud.


Kind(eren):

  1. Antonius Joannis van Schuijl  1623-1657 

Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Joannes Antonius van Schuijl?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Over de familienaam Van Schuijl


Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Maja Zonneveld de Jager, "Stamboom van de families Zonneveld, Spierings, de Jager, Kanters, Laarman en Yperen en vele andere families", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-zonneveld-spierings-de-jager-kanters-laarman-yperen/I11600.php : benaderd 1 oktober 2022), "Joannes Antonius van Schuijl (1590-????)".