Stamboom Wolberink Hagedoorn » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 27:

Johannes Asuerius Kienhuis en Hendrika Wergers zijn getrouwd op 13 september 1865 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Antonius Hendrikus Altink en Hendrika Johanna Kinkman zijn getrouwd op 25 september 1869 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Wergers is overleden op 12 april 1871 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrikus Johannes Geusendam is geboren op 13 oktober 1871 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Asuerius Kienhuis en Maria Niehuis zijn getrouwd op 18 juli 1873 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Susanna Wellinkvoorde is overleden op 13 februari 1893 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Antonius Hendrikus Altink is overleden op 29 oktober 1912 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Hendrika Johanna Kinkman is overleden op 7 maart 1915 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Albertus Busscher is overleden op 21 maart 1915 te Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Gradus Hermannus Schrooten en Berendina Rouweler zijn getrouwd op 29 januari 1920 in Rijssen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Overijssel » Rijssen » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.