Stamboom Welman » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 198:

Jorissie Joris Rietdijk is geboren op 26 juni 1660 te Oostvoorne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oostvoorne » Doopregister.

Bekijk suggestie

Jan Jans Vermeer is geboren op 8 augustus 1660 te Rockanje. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rockanje » Doopregister.

Bekijk suggestie

Jan Cornelis Velgersdijk en Leentje Cornelisdr zijn getrouwd op 25 mei 1664 in Zuidland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zuidland » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Arien Jans Herweyer is geboren op 8 april 1667 te Simonshaven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Simonshaven » Doopregister.

Bekijk suggestie

Aren Ewouts Wildeboer is geboren op 29 april 1668 te Rockanje. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Rockanje » Doopregister.

Bekijk suggestie

Jan Jans de Pijper en Cornelia Cents zijn getrouwd op 15 september 1669 in Abbenbroek. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Abbenbroek » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Cornelis Jans Velgersdijk is geboren op 29 december 1669 te Zuidland. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zuidland » Doopregister.

Bekijk suggestie

Neeltje Jans Plasje is geboren op 20 februari 1670 te Oostvoorne. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Oostvoorne » Doopregister.

Bekijk suggestie

Maartje Klaas Westdijk is geboren op 3 april 1672 te Nieuw-Helvoet. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Nieuw-Helvoet » Doopregister.

Bekijk suggestie

Willem Jans Barendreght en Neeltje Leenderts Hollaar zijn getrouwd op 3 juli 1672 in Hekelingen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Hekelingen » Trouwregister.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.