Stamboom Weijer » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 729:

Er is een akte bij Haags Gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Johannes Weijer (overleden in 1819), een kind van Pieter Weijer en ??, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Johannes Weijer (overleden in 1819), een kind van Pieter Weijer en ??, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jantje Geerts Vos (overleden in 1826), een kind van Geert Roelfs Vos en Aaltje Berends, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aaltje Jans de Graaf (overleden in 1829), een kind van Jan Harberts de Graaf en Geesien Jans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arent van der Veen (geboren in 1831), een kind van Kasper Arends van der Veen en Geertruid Jurjens Schuur, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hindrik Visser (geboren in 1832), een kind van Obbe Jans Visser en Fenje Jans Burema, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Trijntje Visser

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Willem Lodewijk Weijer (overleden in 1833), een kind van Pieter Weijer en ??, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lolkje de Vries (geboren in 1833), een kind van Wopke Ruurds De Vries en Anna Udes, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan De Vries

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margje Geerts Vos (overleden in 1834), een kind van Geert Roelfs Vos en Aaltje Berends, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan Visser (geboren in 1834), een kind van Obbe Jans Visser en Fenje Jans Burema, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Trijntje Visser

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.