Bevolking Achtkarspelen e.o. » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 113:

Hendrik Ates Nicolai en Johanna Maria Verbrugge zijn getrouwd op 22 september 1859 in Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Huwelijksregister 1859.

Bekijk suggestie

Wigbolt Coens van Senden is geboren op 27 maart 1860 te Etten-Leur. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Etten-Leur » Burgerlijke stand van Etten en Leur.

Bekijk suggestie

Hendrica Francisca Nicolai is geboren op 6 april 1860 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Leopoldus van Loon is geboren op 21 augustus 1862 te Ossendrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ossendrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Franciscus Nicolai is geboren op 28 mei 1863 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Levenloos geborene is geboren op 12 juni 1865 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Levenloos geborene is overleden op 12 juni 1865 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Nicolaas Johannes Veraart is geboren op 4 oktober 1865 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Cornelis de Moor is geboren op 21 november 1865 te Woensdrecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Woensdrecht » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Franciscus Nicolai is overleden op 22 augustus 1866 te Bergen op Zoom. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Bergen op Zoom » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.