Stamboom Wedemeijer » Anna von Spreckelsen (1735-1781)

Persoonlijke gegevens Anna von Spreckelsen 


Gezin van Anna von Spreckelsen

Zij is getrouwd met Johann Jürgen von Reimershusen.

Zij zijn getrouwd op 24 februari 1760 te Neuhaus, zij was toen 24 jaar oud.


Kind(eren):


Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Anna von Spreckelsen?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!


Tijdbalk Anna von Spreckelsen

  Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor browsers met Javascript ondersteuning.
Klik op de namen voor meer informatie. Gebruikte symbolen: grootouders grootouders   ouders ouders   broers-zussen broers/zussen   kinderen kinderen

Voorouders (en nakomelingen) van Anna von Spreckelsen


Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

 • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
 • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
 • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

De getoonde gegevens hebben geen bronnen.

Historische gebeurtenissen

 • De temperatuur op 12 februari 1781 lag rond de 8,0 °C. De wind kwam overheersend uit het zuid-westen. Typering van het weer: omtrent helder. Bron: KNMI
 • Erfstadhouder Prins Willem V (Willem Batavus) (Huis van Oranje-Nassau) was van 1751 tot 1795 vorst van Nederland (ook wel Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden genoemd)
 • In het jaar 1781: Bron: Wikipedia
  • 6 januari » Op de Royal Square in Saint Helier op het Kanaaleiland Jersey verslaan de Engelsen de Fransen in de Slag om Jersey. Zowel de Britse aanvoerder majoor Peirson als de Franse aanvoerder baron De Rullecourt komen om het leven.
  • 13 maart » Astronoom William Herschel ontdekt de planeet Uranus.
  • 5 augustus » De Slag bij de Doggersbank, een zeeslag tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk tijdens de Vierde Engels-Nederlandse Oorlog. De slag eindigt feitelijk onbeslist.
  • 4 september » Los Angeles wordt gesticht.


Dezelfde geboorte/sterftedag

Bron: Wikipedia


Over de familienaam Von Spreckelsen


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Harry Wedemeijer, "Stamboom Wedemeijer", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-wedemeijer/I672.php : benaderd 30 mei 2024), "Anna von Spreckelsen (1735-1781)".