Stamboom Vuijst » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 106:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geert Mennes (geboren in 1832), een kind van Heike Mennes en Grietje Geerts Muurker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lubbert Ras (geboren in 1833), een kind van Gerrit Ras en Grietje Romkes, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aaltje Ras

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Historisch Centrum Overijssel gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marritje Drupsteen (geboren in 1834), een kind van Dirk Drupsteen en Lampjen Zootjes, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Mettien Mennes (geboren in 1834), een kind van Heike Mennes en Grietje Geerts Muurker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van Woudenberg (overleden in 1835), een kind van Gerrit van Woudenberg en Maria ( Mietje ) Wedemeijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Beelke Elizabeth Mennes (geboren in 1836), een kind van Heike Mennes en Grietje Geerts Muurker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over IJbeltje Jans van der Lande (geboren in 1838), een kind van Jan Remmelts van der Lande en Egberdina Geerts Pier, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Noeme Mennes (geboren in 1839), een kind van Heike Mennes en Grietje Geerts Muurker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Noord-Hollands Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Bart van Woudenberg (overleden in 1839), een kind van Gerrit van Woudenberg en Maria ( Mietje ) Wedemeijer, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Mennes (geboren in 1841), een kind van Heike Mennes en Grietje Geerts Muurker, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.