Stamboom Vredeling » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 323:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Weke Wiertsema (1838-1918) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Weke Wiertsema.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelis Bakker (1839-1891) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelis Bakker.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina Vredeling (1839-1927) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina Vredeling.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Jansen (1840-1843) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elisabeth Cornelia Kraan (1840-1925) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elisabeth Cornelia Kraan.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Fokko Omta (1840-1933) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Fokko Omta.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willemijna Johanna Cornelia Uding (1841-1902) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willemijna Johanna Cornelia Uding.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Aart Bast (1841-1927) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Aart Bast.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Gerrit Bos (1842-1936) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Gerrit Bos.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Wiert Pauwels Wiertsema (1843-1920) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Wiert Pauwels Wiertsema.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.