Stamboom Vollmar, Krüse, Jonker, Van Gulik » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 31:

Pieter Henstra en Nesina Bijleveld zijn getrouwd op 17 mei 1902 in Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Hinderkien Hofsteenge is geboren op 2 april 1905 te Gieten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Gieten » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johannes Kleine Deters en Janna Reinders zijn getrouwd op 23 april 1908 in Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Johanna Elisabeth (Jo) van Opzeeland is geboren op 5 november 1908 te Diever. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Diever » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Zwaantien Zwiers is overleden op 1 augustus 1909 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Harm Bos is geboren op 28 september 1909 te Assen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Assen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Friederik Kleine Deters is overleden op 26 januari 1919 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Jantien Jeuring is overleden op 11 februari 1939 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Pieter Henstra is overleden op 30 april 1943 te Hoogeveen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Hoogeveen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Albert Reinders is overleden op 27 februari 1947 te Emmen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Drenthe » Emmen » Burgerlijke Stand.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.