Stamboom families Vlietstra, Piebes en aangetrouwde families » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 181:

Adriana de Weert is geboren op 26 maart 1770 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Cornelis Slokkers en Joanna van de Kasteelen zijn getrouwd op 5 mei 1776 in Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Trouwboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Joannes Slokkers en Dymphna van Reijen zijn getrouwd op 31 maart 1777 in Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Trouwboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Laurentius Slokkers is geboren op 10 april 1777 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Joannes Cornelis Slokkers is geboren op 28 mei 1778 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Marinus Slokkers is geboren op 16 maart 1780 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Joannes Slokkers is geboren op 1 februari 1781 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Cornelis Slokkers is geboren op 26 maart 1781 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Wilhelmus Slokkers is geboren op 29 april 1782 te Halsteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Halsteren » Doopboeken Katholiek.

Bekijk suggestie

Paulus Jacobus Sinel is geboren op 24 augustus 1783 te Willemstad. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Willemstad » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Willemstad.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.