Stamboom families Vlietstra, Piebes en aangetrouwde families » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 40.933:

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Swaana Bernardina (geboren in 1679), een kind van Jacobus Jacobus Henningius en Catharina Emmanuels Gemminga, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marijtie (geboren in 1679), een kind van Bruyn Isaacsz. de Bruyn en Lijsbeth Cornelis Boom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis (geboren in 1681), een kind van Bruyn Isaacsz. de Bruyn en Lijsbeth Cornelis Boom, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Catharina Lipsius (geboren in 1691), een kind van Pieter Cornelisz Lipsius en Anna Mars, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jan van Couwenhoven (geboren in 1692), een kind van Jan Claassen van Couwenhoven en Marretje Pieters van Egten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaus van de Steen (geboren in 1694), een kind van Henricus Steen en Maria Romijnders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lambertus van de Steen (geboren in 1695), een kind van Henricus Steen en Maria Romijnders, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jannetje Lipsius (geboren in 1696), een kind van Pieter Cornelisz Lipsius en Anna Mars, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Erfgoed Leiden en omstreken gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis de Mooij (geboren in 1701), een kind van Samuel Samuelsz de Mooij en Hester Cornelis Lipsius, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Zeeuws Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christoffel ten Hagen (geboren in 1701), een kind van Jan ten Hagen en Margarita van Doren, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.