Stamboom Vleugels » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 836:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerarda van Houtum (geboren in 1807), een kind van Gerardus van Houtum en Anna Catharina Eijkemans, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pierre Puts (overleden in 1810), een kind van Joannes Puts en Joanna Wolters, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Petrus Puts

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Magrita Dekkers (overleden in 1814), een kind van Hermanus Dekkers en Anna Kivits, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Dekkers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Magrita Dekkers (overleden in 1814), een kind van Hermanus Dekkers en Anna Kivits, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Dekkers

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leonhard Jacobs (geboren in 1815), een kind van Theodor Jacobs en Johanna te Baerts, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Verpoort (geboren in 1817), een kind van Florus Verpoort en Joanna Schaap, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Hubertus Janssen (geboren in 1817), een kind van Pieter Frans Janssen en Maria Mechtildis Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Hendrina de Wit (geboren in 1817), een kind van Arnoldus de Wit en Hendrien van Gerwen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Caspar Hubertus Janssen (geboren in 1819), een kind van Pieter Frans Janssen en Maria Mechtildis Willems, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Barbe Haagmans (overleden in 1819), een kind van Theodoor Haagmans en Agnes Didden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.