Stamboom Vlassenroot, Leus, Breugelmans en Baeten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 41 - 50 van 507:

Franciscus Linthout is geboren op 10 december 1790 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Joannes Baptista Hendrickx is geboren op 28 maart 1791 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Petrus Philippe Meert is geboren op 10 augustus 1791 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Joannes Batista Hendrickx is overleden op 1 februari 1793 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria Catharina Wauters is geboren op 18 februari 1793 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Franciscus Van Den Abeele is geboren op 11 maart 1793 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Antonia Petronilla Hendrickx is overleden op 10 april 1794 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Barbara Wellekens is overleden op 8 september 1794 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Adrianus Wauters is overleden op 9 september 1794 te Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Petrus Jacobus Linthoudt en Jacoba Vonck zijn getrouwd op 2 november 1794 in Aalst. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Aalst » DTB Trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.