Stamboom Vermolen Breda » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 123:

Cornelia van Dijk is geboren op 16 maart 1845 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Vermolen is overleden op 15 augustus 1847 te Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Lambertus de Vries is overleden op 26 september 1849 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriaan Franken en Joanna van Burkom zijn getrouwd op 27 oktober 1849 in Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Burgerlijke Standregister / Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Verschueren is overleden op 5 januari 1852 te Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriana Vermolen is overleden op 8 april 1856 te Princenhage. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Princenhage » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johannes Feskens is overleden op 16 september 1862 te Breda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Breda » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Adriana Boeren is overleden op 23 november 1863 te Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna, Petronella Huybrechts is geboren op 30 april 1865 te Teteringen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Teteringen » Burgerlijke Standregister / Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Laurentius van Dijk is overleden op 7 mei 1866 te Ginneken en Bavel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Ginneken en Bavel » Burgerlijke Standregister / Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.