Stamboom Vermaas_de_ Visser » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 8.323:

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieternella Elenbaas (geboren in 1710), een kind van Jeremias Elenbaas en Anna Pieterse Vroegop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marija Heijboer (geboren in 1710), een kind van Mattheus Marinusse Heijboer en Neeltje Cornelisse Pelle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Elenbaas (geboren in 1715), een kind van Jeremias Elenbaas en Anna Pieterse Vroegop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arnoldus van Niel (geboren in 1715), een kind van Gualtherus Kolff en Constantia van Oosterwijk, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Lambertus Kolff

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Rivierenland gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Kolff (geboren in 1715), een kind van Gualtherus Kolff en Constantia van Oosterwijk, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Lambertus Kolff

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Marinus Heijboer (geboren in 1716), een kind van Mattheus Marinusse Heijboer en Neeltje Cornelisse Pelle, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Rachel Elenbaas (geboren in 1717), een kind van Jeremias Elenbaas en Anna Pieterse Vroegop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Lena Elenbaas (geboren in 1724), een kind van Jeremias Elenbaas en Anna Pieterse Vroegop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacobus Quist (geboren in 1724), een kind van Jacobus Quist en Maatje de Min, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeentearchief Tholen gevonden, die nieuwe informatie biedt over Witte Elenbaas (geboren in 1726), een kind van Jeremias Elenbaas en Anna Pieterse Vroegop, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.