Stamboom Verhaeg » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 15 van 15:

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacob Gerard Arnold Verhaeg (geboren in 1914), een kind van Jan Verhaeg en Anna Maria Petronella Heurkens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Catharina Margaretha Petronella Verhaeg (geboren in 1915), een kind van Jan Verhaeg en Anna Maria Petronella Heurkens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gemeente Venray, gemeentearchief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Karel Marie Verhaeg (geboren in 1918), een kind van Jan Verhaeg en Anna Maria Petronella Heurkens, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Maria Camps (overleden in 1938), een kind van Jan Jacob Camps en Anna Maria Verdellen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Historisch Centrum Limburg gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerard Jan Verhaeg (overleden in 1947), een kind van Jakob Verhaeg en Anna Catharina Camps, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Jan Verhaeg

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.