Stamboom van Well/van der Giessen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 22:

Zwaantje Riet is geboren op 27 november 1879 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendricus Andreas Johannes van Well en Cornelia Francisca Aletta Grootkop zijn getrouwd op 4 februari 1891 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Favier is overleden op 14 september 1893 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Favier is geboren op 4 oktober 1893 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Michel Louis Christiaan van D'Haene en Helena Geertruida Hendrica van Well zijn getrouwd op 17 oktober 1894 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Cornelis Jacobus Theodorus van Loon en Geertruida Sophia van Well zijn getrouwd op 8 juli 1896 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Johannes Jacobus van D'Haene is geboren op 3 mei 1900 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Michel Louis Christiaan van D'Haene is geboren op 3 mei 1900 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johannes Jacobus van D'Haene is overleden op 5 september 1900 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Klare Groen is geboren op 20 december 1905 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.