Stamboom Van Verseveld » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 636:

Johanna Antonis Nijs is geboren op 8 augustus 1743 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Cornelis Jacobus Schrauwen is geboren op 18 januari 1744 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Petrus van Halteren is geboren op 14 april 1744 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Simon Cornelis Goverde (Govaerden) en Maria Jacobus van der Riet zijn getrouwd op 10 mei 1744 in Rijsbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Rijsbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Rijsbergen.

Bekijk suggestie

Mathias Huijskens is geboren op 22 februari 1745 te Rijsbergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Rijsbergen » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Rijsbergen.

Bekijk suggestie

Elisabeth Braspenninx is geboren op 18 januari 1746 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Antonij van den Broeck is geboren op 23 juli 1746 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Segisbertus Adrian Sips en Maria Jorisse Vervoort zijn getrouwd op 22 januari 1747 in Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Cornelius Petrus Braspenninx is overleden op 23 mei 1747 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Maria Jorisse Vervoort is overleden op 8 augustus 1747 te Zundert. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Brabant » Zundert » Doop-, trouw-, en begraafboeken van Zundert.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.