Stamboom Van Verseveld » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 808:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Cornelia Mol (1851-1921) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Cornelia Mol.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria den Boer (1852-1854) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria den Boer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Timmer (1854-1935) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Timmer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes van den Berg (1855-1933) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes van den Berg.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Wilhelmina Swagers (1855-1940) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Wilhelmina Swagers.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van Dijk (1856-1916) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van Dijk.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Hinderika de Vries (1856-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Hinderika de Vries.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Lodewijk Kremer (1857-1882) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Lodewijk Kremer.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antje van Soll (1857-1934) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antje van Soll.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Dirkje van Meerten (1857-1938) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Dirkje van Meerten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.