Stamboom Van Verseveld » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 49:

Gerrit Mulder en Jantje Bruiniers zijn getrouwd op 7 juni 1880 in Winsum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winsum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Gerrit Draai is geboren op 25 juni 1880 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Simon Petrus Redeker is geboren op 21 juli 1880 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Sophia Berendina Mulder is geboren op 29 september 1880 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jan Tammo Edens is geboren op 9 mei 1882 te Nieuwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Nieuwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Wentelina Jacobina van der Werf is geboren op 18 april 1885 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria de Groot is overleden op 8 februari 1886 te Onstwedde. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Onstwedde » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jakob Brends Ritzema en Hinderika de Vries zijn getrouwd op 21 mei 1886 in Stedum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Stedum » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Alkien Nijboer is geboren op 27 april 1890 te Haren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Haren » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrikje Ritzema is geboren op 17 november 1892 te Loppersum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Loppersum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.