Stamboom Van 't Hoff - Zondag - Bosch - de Zwaan - vd Kolk - Westhuis - Plomp » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 73:

Arie Plomp is geboren op 23 juli 1840 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Roelof Plomp is overleden op 7 september 1840 te Leiderdorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiderdorp » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Willemina Heerding is overleden op 12 januari 1848 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacobus van der Mark en Maria Christina van Solingen zijn getrouwd op 28 augustus 1852 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Rense Douwes de Keijser is geboren op 27 januari 1856 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hotske Rense de Keijser is geboren op 23 oktober 1857 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Leonardus Adrianus Vollebregt en Adelgonda Maria de Vette zijn getrouwd op 5 augustus 1858 in Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Albertus van der Mark is geboren op 22 mei 1860 te Leiden. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Leiden » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Paulus de Keijser is geboren op 21 april 1861 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna Maria de Keijser is geboren op 22 april 1862 te Zoeterwoude. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Zuid-Holland » Zoeterwoude » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.