genealogieonline

Stamboom van Spijk en vele anderen! » Stamboom van Pieter Aems . / van der Spijck

Generatie 4 (vervolg)

11.

Adam Jans van der Spijck, zoon van Jan Aemen van der Spijck en Nn NNd, is geboren rond 1585 in Den Haag. Hij is van beroep. Hij is getrouwd op 1 augustus 1610 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland met Maritgen Claesd.

Zij kregen 1 kind:

Adam Jans is overleden na 1642.

22.

Jan Pieters van der Spijck, zoon van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren 1597 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is timmerman aan het hof van holland van beroep. Hij is getrouwd op 20 januari 1619 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland met Catharina Catalina Jans van der Burch, dochter van Hans Pieter Gillisz Backer en Paulina Anthonisd van der Burch. Zij is geboren rond 1597 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Catharina Catalina Jans is overleden voor 1654.

Zij kregen 3 kinderen:

Jan Pieters is overleden tussen 21 augustus 1634 en 23 september 1636 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland.

23.

Adam Pietersz van der Spijck, zoon van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren rond 1600 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is timmergezel van beroep. Hij is getrouwd op 5 september 1621 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland met Dirckgen Dircxs Loos, dochter van Dirc Loos. Zij is geboren rond 1596 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Dirckgen Dircxs is overleden.

Zij kregen 5 kinderen:

Adam Pietersz is overleden.

24.

Maritje Pieters van der Spijck, dochter van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren rond 1601 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd met Isaac Kiggelaar. Maritje Pieters is overleden.

25.

Nicolaas Claes Pietersz van der Spijck, zoon van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren 1604 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is bode van de staten generaal te den haag, lakenkoper, winkelbediende van beroep. Hij is getrouwd met Elisabeth Govertus de Bije, dochter van Govert de Bije. Zij is geboren rond 1597 in Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland. Elisabeth Govertus is overleden.

Zij kregen 2 kinderen:

Nicolaas Claes Pietersz is overleden.

26.

Jannetje Pieters van der Spijck, dochter van Pieter Aemen van der Spijck en Neeltje Cornelisd van Eijsendam, is geboren rond 1610 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Jannetje Pieters is overleden voor 4 oktober 1636.

Generatie 5

27.

Adriaen Adams van der Spijck, zoon van Adam Jans van der Spijck en Maritgen Claesd, is geboren rond 1619 in Spijk, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 1 mei 1644 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland met Huijbertjen Joosten van Beeck, dochter van Joost van Beeck. Zij is geboren april 1620 in Buren, Gelderland, Nederland. Huijbertjen Joosten is overleden.

Zij kregen 8 kinderen:

Adriaen Adams is overleden.

28.

Annetgen Gerrits van Meijburch, dochter van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is geboren rond 1620 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd op 14 april 1641 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland met Cornelis van Loostringen, zoon van . Hij is geboren rond 1616 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Cornelis is overleden. Annetgen Gerrits is overleden.

29.

Marijtgen Gerritsd van Meijburch, dochter van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is gedoopt op 15 oktober 1623 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Marijtgen Gerritsd is overleden.

30.

Rachel Gerritsd van Meijburch, dochter van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is gedoopt op 16 november 1625 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Rachel Gerritsd is overleden.

31.

Liduwe Gerritsd van Meijburch, dochter van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is gedoopt op 1 januari 1628 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd (1) op 2 maart 1653 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland met Jan van Kempen. Zij is getrouwd (2) op 4 juli 1655 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland met Dammis van der Kaa. Liduwe Gerritsd is overleden.

32.

Johan Gerards van Meijburch, zoon van Gerrit van Meijburch en Machteld Jans van der Spijck, is gedoopt op 9 september 1629 in Noordwijk, Zuid-Holland, Nederland. Johan Gerards is overleden.

33.

Adam Pieters van der Spijck, zoon van Pieter Pieters van der Spijck en Maria Gerritsd Talhout, is geboren rond 1635 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is timmerman van beroep. Hij is getrouwd op 27 augustus 1671 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland met Sara Caerels van der Velde, dochter van Caerel van der Velde en Jannetgen Jans. Zij is geboren rond 1655 in Leiden, Zuid-Holland, Nederland. Sara Caerels is overleden.

Zij kregen 8 kinderen:

Adam Pieters is overleden.

34.

Meijnsje Abrahams van der Spijck, dochter van Abraham Pieters van der Spijck en Trijntje Jans van der Velden, is gedoopt rond 1640 in Den Haag. Zij is getrouwd met Arij Jobs Berkel, zoon van Job Jacobs Berkel en Annetge Cornelis Holierhouck. Hij, is gedoopt op 8 oktober 1651 in Zwartewaal, Brielle, Zuid-Holland, Nederland. Arij Jobs is overleden.

Zij kregen 5 kinderen:

Meijnsje Abrahams is overleden.

35.

Jacob Abrahams van der Spijck, zoon van Abraham Pieters van der Spijck en Trijntje Jans van der Velden, is gedoopt op 18 april 1642 in Maasland, Midden-Delfland, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd (1) met Neeltje Giele van Berckel, dochter van Giel van Berckel. Zij is geboren rond 1645. Neeltje Giele is overleden.

Zij kregen 5 kinderen:

Hij is getrouwd (2) met Annetje Pieters Rodenburg, dochter van Pieter Jacobsz Rodenburg en Maertje Gerritsd. Zij, is gedoopt op 16 januari 1656 in Monster, Westland,, Zuid-Holland, Nederland. Annetje Pieters is overleden.

Zij kregen 2 kinderen:

Jacob Abrahams is overleden.

36.

Cunera Kniertje Abrahams van der Spijck, dochter van Abraham Pieters van der Spijck en Trijntje Jans van der Velden, is gedoopt op 19 februari 1645 in Maasland, Midden-Delfland, Zuid-Holland, Nederland. Cunera Kniertje Abrahams is overleden.

37.

Maertje Abrahams van der Spijck, dochter van Abraham Pieters van der Spijck en Trijntje Jans van der Velden, is gedoopt op 29 maart 1648 in Maasland, Midden-Delfland, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd met Pleun Jobs Berkel, zoon van Job Jacobs Berkel en Annetge Cornelis Holierhouck. Hij, is gedoopt op 3 september 1645 in Zwartewaal, Brielle, Zuid-Holland, Nederland. Pleun Jobs is overleden tussen 1691 en 1692.

Zij kregen 8 kinderen:

Maertje Abrahams is overleden rond 1687.

38.

Pieter Abrahams van der Spijck, zoon van Abraham Pieters van der Spijck en Trijntje Jans van der Velden, is geboren rond 1650 in Maasland. Hij is getrouwd met Adriaantje van der Kade, dochter van Hendrik Claasz van der Kade en Fijtje Willems Moerman. Zij, is gedoopt op 3 december 1656 in Maasland, Midden-Delfland, Zuid-Holland, Nederland. Adriaantje is overleden.

Zij kregen 3 kinderen:

Pieter Abrahams is overleden voor 6 mei 1691.

39.

Margaretha Johansd van der Spijck, dochter van Johan Pieters van der Spijck en Margaretha van Holthuijsen, is gedoopt op 3 april 1643 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Margaretha Johansd is overleden.

40.

Johan Jan Constantijn van der Spijck, zoon van Johan Pieters van der Spijck en Margaretha van Holthuijsen, is gedoopt op 15 maart 1647 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd rond 1670 met Margerita Gordon de Laforest.

Zij kregen 2 kinderen:

Johan Jan Constantijn is overleden.

41.

Petronella Jansd van der Spijck, dochter van Jan Pieters van der Spijck en Catharina Catalina Jans van der Burch, is geboren rond 1620 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Zij is getrouwd (1) met Huijck van Rijck. Zij is getrouwd (2) op 16 oktober 1639 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland met Adriaan Adriaans van der Poel, zoon van Adriaan Harmans van der Poel. Hij is geboren rond 1614 in Den Haag. Hij is herbergier aan de groenmarkt van beroep. Adriaan Adriaans is overleden voor 2 augustus 1653.

Zij kregen 1 kind:

Zij is getrouwd (3) op 2 augustus 1653 in Katwijk, Zuid-Holland, Nederland met Roeland Gijsbertsz van Duynen, zoon van Gijsbert Jacobsz van Duijnen en Pietertje Pietersd. Hij is geboren rond 1625 in Katwijk, Zuid-Holland, Nederland. Hij is reder, schepen van katwijk, herbergier in de "blaauwe swaen" van beroep. Roeland Gijsbertsz is overleden 1695 in Katwijk, Zuid-Holland, Nederland.

Zij kregen 8 kinderen:

Petronella Jansd is overleden voor 6 februari 1683 in Katwijk aan Zee, Katwijk, Zuid-Holland, Nederland.

42.

Pieter Jans van der Spijck, zoon van Jan Pieters van der Spijck en Catharina Catalina Jans van der Burch, is geboren 1625 in Den Haag, Zuid-Holland, Nederland. Hij is getrouwd op 26 februari 1651 in Breda, Noord-Brabant, Nederland met Sara de Roo. Pieter Jans is overleden.


Deze stamboom is beschikbaar in tekst, PDF, DOC en EPUB formaat en als stamboom in grafische vorm.

stamboom in grafische vormDOC