Stamboom Van Mourik » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 172:

Isabella Andernach is geboren op 1 juli 1824 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Hendrik Stap is geboren op 26 juni 1830 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerardus Johannes van der Linden is geboren op 27 februari 1831 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Maria Janna Hendriks is geboren op 29 maart 1833 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Johanna Wilhelmina van Bekkum is geboren op 17 september 1842 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Mattheus Johannes van Bekkum is geboren op 31 mei 1849 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Mattheus van der Linden is geboren op 1 juni 1849 te Zaltbommel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Zaltbommel » BS Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Willem van Ewijk is geboren op 6 januari 1851 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Adrianus van Hasselt is geboren op 21 mei 1853 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Maria Antonia van Bekkum is geboren op 18 april 1854 te Tiel. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Tiel » DTB Doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.