Stamboom Van Luijk » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 70:

Hermanus de Bruijne is geboren op 25 juni 1865 te Midwolda. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Midwolda » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Benjamin de Levie is geboren op 23 maart 1866 te Veendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Veendam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Hendrik de Bruijn is geboren op 26 maart 1867 te Baflo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Baflo » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ploontje de Bruijne is geboren op 13 mei 1868 te Beerta. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Beerta » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Ploontje de Bruijne is overleden op 22 oktober 1868 te Beerta. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Beerta » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Dietje Ploeger is overleden op 22 januari 1869 te Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Johanna vn Luijk is geboren op 4 april 1869 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Johanna vn Luijk is overleden op 14 juni 1869 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Pieter de Bruijne en Willemtje Ploeger zijn getrouwd op 30 juni 1869 in Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Pieter de Bruijne en Willemtje Ploeger zijn getrouwd op 31 juli 1869 in Muntendam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Muntendam » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.