Stamboom Van Loon » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 98:

Jan Jacobsz Groot is geboren op 28 april 1697 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Willemsz Bullooper is overleden op 10 december 1697 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Pieter Jansz Swagerman is overleden op 1 oktober 1703 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde begraafinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Reynder Claasz Cooijman en Trijn Pieters Swagerman zijn getrouwd op 13 januari 1704 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Nansz de Haas en Anne Claesz zijn getrouwd op 20 januari 1704 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Willem Willemsz en Geert Jacobs zijn getrouwd op 18 januari 1705 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Gerrit Freeriks Pan en Trijn Jans Prins zijn getrouwd op 20 maart 1707 in Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde trouwinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Claas Reyndersz Cooijman is geboren op 25 juli 1708 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Fokel Dircks Meulen is geboren op 27 oktober 1709 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Grietje Willems de Haas is geboren op 9 december 1709 te Andijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Noord-Holland » Andijk » Gereformeerde doopinschrijvingen.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.