Stamboom Van Loon » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 3.741:

Er is een akte bij Drents Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anthoni Jakobs (geboren in 1688), een kind van Jacob Geerts en Grietje Wiltens, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Hindrik Jacobs

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Claas (geboren in 1689), een kind van Jan Bastjaense 't Hart en Neeltje Claasdr Krijger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Claas (geboren in 1691), een kind van Jan Bastjaense 't Hart en Neeltje Claasdr Krijger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Regionaal Archief Dordrecht gevonden, die nieuwe informatie biedt over Nicolaijs (geboren in 1691), een kind van Jan Pietersz van de Lindt en Sara van der Straten, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis (geboren in 1693), een kind van Jan Bastjaense 't Hart en Neeltje Claasdr Krijger, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij AlleGroningers gevonden, die nieuwe informatie biedt over Aechtie (geboren in 1696), een kind van Claes Rempkens en Anje Jans, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Aucke Klasens

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maijke Walraven (geboren in 1700), een kind van Oth Willemse Walraven en Leijntje Huijgen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maijke Walraven (geboren in 1700), een kind van Oth Willemse Walraven en Leijntje Huijgen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maeijken (geboren in 1702), een kind van Cornelis Pieterse van Sandelinge en Grietje Govers Versnel, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ariaentje (geboren in 1704), een kind van Tiemen Reijmertsz Roos en Anna Willemsdr van Dijck, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.