Stamboom Van Loon » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 21 - 30 van 903:

Jan Geerts Mellema is geboren op 11 augustus 1815 te Winschoten. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Winschoten » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Trijntje Jans Schuit is geboren op 12 september 1815 te Middelstum. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Middelstum » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Jacob Harms van der Ploeg is overleden op 9 december 1815 te Delfzijl. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Delfzijl » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jacob Engberts Stratingh en Janna Berents Alting zijn getrouwd op 14 april 1816 in Adorp. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Adorp » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Aaltien Nikels is overleden op 12 mei 1816 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Jan Fokkes Kalk is overleden op 27 augustus 1816 te Sappemeer. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Sappemeer » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Michiel Haijes Buurma en Maria Harms Haan zijn getrouwd op 30 oktober 1816 in Slochteren. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Slochteren » Huwelijksakten.

Bekijk suggestie

Jan Selder is overleden op 18 november 1816 te Groningen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Groningen » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Harm van der Ploeg is geboren op 10 januari 1818 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Geboorteakten.

Bekijk suggestie

Harm van der Ploeg is overleden op 18 januari 1818 te Appingedam. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Groningen » Appingedam » Overlijdensakten.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.