Stamboom Van Lienden » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 113:

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arina Van Dijk (geboren in 1866), een kind van Johannes van Dijk en Christina van Alphen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Christina Van Dijk (geboren in 1866), een kind van Johannes van Dijk en Christina van Alphen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over N.N. Wolvers (overleden in 1867), een kind van Hendrikus Arnoldus Wolvers en Petronella Margaretha Justema, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arina Van Dijk (geboren in 1868), een kind van Johannes van Dijk en Christina van Alphen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Wilhelmina Soudijn (overleden in 1868), een kind van Johannes Louis Soudijn en Johanna Catharina Werre, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje Wilhelmina Soudijn (geboren in 1868), een kind van Johannes Louis Soudijn en Johanna Catharina Werre, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Arina van Dijk (overleden in 1869), een kind van Johannes van Dijk en Christina van Alphen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Gelders Archief gevonden, die nieuwe informatie biedt over Christina Johanna Van Dijk (geboren in 1871), een kind van Johannes van Dijk en Christina van Alphen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jacoba Hendrika de Haan (geboren in 1872), een kind van Jacob de Haan en Jacoba Henrica Koning, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria van der Wel (geboren in 1872), een kind van Dirk van der Wel en Hendrika van Lienden, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.