Stamboom Van Leeuwen-Van der Speck en vele anderen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 61 - 70 van 220:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Antje Jansen (1863-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Antje Jansen.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Adriaan van de Dood (1864-1938) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Adriaan van de Dood.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Visser (1865-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Visser.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Adrianus Vlamings (1866-1929) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Adrianus Vlamings.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Johannes Wilhelmus Josephus Mudde (1871-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Johannes Wilhelmus Josephus Mudde.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan Dirk Rijnders (1872-1942) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan Dirk Rijnders.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jan van Duijn (1873-1951) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jan van Duijn.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Neeltje Visser (1873-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Neeltje Visser.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Alexander Vlamings (1874-1965) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Alexander Vlamings.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Arend Wilhelmus Planken (1874-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Arend Wilhelmus Planken.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.