Stamboom Van Leeuwen-Van der Speck en vele anderen » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 8.270:

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Jaapje de Hoog (geboren in 1761), een kind van Cornelis de Hoog en Martijntje van der Elst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Leendert de Hoog (geboren in 1762), een kind van Cornelis de Hoog en Martijntje van der Elst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maartje de Hoog (geboren in 1765), een kind van Cornelis de Hoog en Martijntje van der Elst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adriana Gouwentak (geboren in 1766), een kind van Pieter Gouwentak en Trijntje van der Dussen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Streekarchief Langstraat Heusden Altena gevonden, die nieuwe informatie biedt over Elisabetha van Onsenoort (geboren in 1767), een kind van Martinus van Onsenoort en Anna Maria de Jong, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johannes de Hoog (geboren in 1767), een kind van Cornelis de Hoog en Martijntje van der Elst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Geertruy Gouwentak (geboren in 1767), een kind van Pieter Gouwentak en Trijntje van der Dussen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Pieter Gouwentak (geboren in 1767), een kind van Pieter Gouwentak en Trijntje van der Dussen, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Ariaentje Troost (geboren in 1768), een kind van Jan Troost en Neeltje van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Cornelis Troost

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Archief Delft gevonden, die nieuwe informatie biedt over Margaretha Troost (geboren in 1769), een kind van Jan Troost en Neeltje van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Cornelis Troost

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.