Stamboom Van Laere Arnauw » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 51 - 60 van 60:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria De Vos (1914-2001) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria De Vos.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Bertrand Willy Maenhout (1915-1984) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Bertrand Willy Maenhout.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Pieternella Maria Clarijs (1917-1963) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Pieternella Maria Clarijs.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Maria Emelia Van Hijfte (1919-1977) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Maria Emelia Van Hijfte.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Leonie Stephanie Hamerlinck (1919-????) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Leonie Stephanie Hamerlinck.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus de Nijs (1920-1998) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus de Nijs.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Nathalie Marie Steijaert (1925-2003) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Nathalie Marie Steijaert.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Elsa Maria Doolaege (1927-1975) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Elsa Maria Doolaege.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Petrus Theodoor Marie Serrarens (1928-2000) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Petrus Theodoor Marie Serrarens.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Catharina Jacomina de Winter (1932-2014) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Catharina Jacomina de Winter.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.