Stamboom Van Kuijk tak Amsterdam/Rotterdam » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 11 - 20 van 166:

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Johannes Amsterdam (overleden in 1862), een kind van Cornelis Amsterdam en Wilhelmina van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Dirkje Amsterdam (overleden in 1862), een kind van Cornelis Amsterdam en Wilhelmina van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Johannes Amsterdam (geboren in 1862), een kind van Cornelis Amsterdam en Wilhelmina van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelis Fekke Amsterdam (geboren in 1863), een kind van Cornelis Amsterdam en Wilhelmina van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Gerritje Tieman (geboren in 1864), een kind van Wilhelmus Tieman en Christina Gallee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus Johannes Amsterdam (geboren in 1865), een kind van Cornelis Amsterdam en Wilhelmina van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Anna Tieman (geboren in 1867), een kind van Wilhelmus Tieman en Christina Gallee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Cornelia Amsterdam (geboren in 1867), een kind van Cornelis Amsterdam en Wilhelmina van den Berg, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Stadsarchief Rotterdam gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Francina Tieman (overleden in 1869), een kind van Wilhelmus Tieman en Christina Gallee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland) gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmina Francina Tieman (geboren in 1869), een kind van Wilhelmus Tieman en Christina Gallee, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.