Stamboom Van Koert » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 31 - 40 van 71:

Joannis de Jong is overleden op 9 januari 1840 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Gerhardina Elisabeth Gieben is overleden op 31 december 1840 te Groenlo. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Groenlo » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Hendrica Starink is overleden op 1 juli 1843 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Janna Gerrits Temmink is overleden op 13 januari 1844 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jan Teunissen en Geertruid Vrendenburg zijn getrouwd op 21 maart 1846 in Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Huwelijken.

Bekijk suggestie

Gesiena Klein Wolterink is overleden op 23 april 1846 te Eibergen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Eibergen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Jacobus Reintsen is overleden op 5 december 1849 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Arend Teunissen is geboren op 29 augustus 1850 te Steenderen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Steenderen » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Janna Geertruida Woordes is geboren op 19 november 1854 te Winterswijk. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Winterswijk » Burgerlijke Stand Geboorten.

Bekijk suggestie

Derk Schennink is overleden op 6 december 1862 te Bergh. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Gelderland » Bergh » Burgerlijke Stand Overlijden.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.