Stamboom Van Hulst » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 5.901 - 5.906 van 5.906:

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Petrus Franciscus de Vaan (overleden in 1968), een kind van Walterus Martinus Johannes de Vaan en Geertruida de Vries, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johanna de Vaan

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Johanna Cornelia Wilhelmina van Hulst (overleden in 1968), een kind van Cornelis Gerardus Bernardus van Hulst en Maria Wilhelmina Henrica Catharina Kuijpers, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Adrianus Johannes Martinus de Vaan (overleden in 1968), een kind van Walterus Martinus Johannes de Vaan en Geertruida de Vries, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Johanna de Vaan

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Wilhelmus van der Velden (overleden in 1968), een kind van Petrus Johannes van der Velden en Gerarda Wilhelmina van Hulst, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Maria Maas (overleden in 1968), een kind van Wilhelmus Maas en Woutrina van Mil, bekijk de akte via Open Archieven.

Bekijk suggestie

Er is een akte bij Brabants Historisch Informatie Centrum gevonden, die nieuwe informatie biedt over Helena Strik (overleden in 1968), een kind van Wilhelmus Strik en Maria van Ravenstein, bekijk de akte via Open Archieven.
  • De publicatie heeft bij deze ouders informatie over 1 kind: Maria Strik

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.