Stamboom Van Hoof, Van Stiphout, Verbeek en Nelen

Foto van Koen van Hoof

De publicatie Stamboom Van Hoof, Van Stiphout, Verbeek en Nelen is samengesteld door (neem contact op) en bestaat uit 1.479 personen. Vanwege privacy zijn 8 personen niet zichtbaar gemaakt. Meer statistische informatie over de publicatie (zoals aantallen en spreiding van genealogische gebeurtenissen) is te vinden op de statistieken pagina. Een lijst met gebruikte bronnen is te vinden op de bronnen pagina.


Deze publicatie is een kwartierstaat aangevuld met kinderen en schoonkinderen van mijn voorouders. De families Van Hoof, Clerks, Verbeek, Smulders, Van Stiphout en Van de Vossenberg komen uit verschillende dorpen in Zuidoost-Brabant, zoals Mierlo, Heeze, Someren, Gemert en Stiphout en de families Nelen en Uijtdehaag komen uit Nispen in West-Brabant.

Bij het maken van de publicatie heb ik vrijwel uitsluitend gebruik gemaakt van primaire bronnen, vooral de burgerlijke stand en doop- trouw en begraafboeken.

Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.


Index op familienamen
Vandaag in het verleden

Probeer de service vrijblijvend

meer dan 10 duizend genealogen gingen u voor!