Stamboom Van Hoof / Hove » Catharina wollebosch

Persoonlijke gegevens Catharina wollebosch 

Bron 1
  • Zij is geboren in Mechelen, 2800, Antwerpen, België.

Gezin van Catharina wollebosch

Zij is getrouwd met johannes jan MAST.

Zij zijn getrouwd


Kind(eren):


Heeft u aanvullingen, correcties of vragen met betrekking tot Catharina wollebosch?
De auteur van deze publicatie hoort het graag van u!

Voorouders (en nakomelingen) van Catharina wollebosch

Catharina wollebosch
????-Via Snelzoeken kunt u zoeken op naam, voornaam gevolgd door een achternaam. U typt enkele letters in (minimaal 3) en direct verschijnt er een lijst met persoonsnamen binnen deze publicatie. Hoe meer letters u intypt hoe specifieker de resultaten. Klik op een persoonsnaam om naar de pagina van die persoon te gaan.

  • Of u kleine letters of hoofdletters intypt maak niet uit.
  • Wanneer u niet zeker bent over de voornaam of exacte schrijfwijze dan kunt u een sterretje (*) gebruiken. Voorbeeld: "*ornelis de b*r" vindt zowel "cornelis de boer" als "kornelis de buur".
  • Het is niet mogelijk om tekens anders dan het alfabet in te voeren (dus ook geen diacritische tekens als ö en é).Visualiseer een andere verwantschap

Bronnen

  1. http://www.dewarevriendenvanhetarchief.be/cgi-bin/zoekPersonenDatabank.php?FamilienaamSelectie=gelijk+aan&Familienaam=wollebosch&JaarSelectie=gelijk+aan&JaarBegin=&PlaatsSelectie=is&Plaats=&BeroepSelectie=is&Beroep=&o=on&submit=Zoek

Over de familienaam Wollebosch


Wilt u bij het overnemen van gegevens uit deze stamboom alstublieft een verwijzing naar de herkomst opnemen:
Paul-F. van Hoof, "Stamboom Van Hoof / Hove", database, Genealogie Online (https://www.genealogieonline.nl/stamboom-van-hoof-hove/I86.php : benaderd 23 april 2024), "Catharina wollebosch".