Stamboom Van Helten » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 181 - 185 van 185:

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Willem Hendrik Van Helten (1932-2004) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Willem Hendrik Van Helten.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jantje Van Driel (1934-1968) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jantje Van Driel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Jantje van Driel (1934-1968) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Jantje van Driel.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Peter Van Lexmond (1940-2008) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Peter Van Lexmond.

Bekijk suggestie

Er is informatie gevonden over de begraafplaats van Martinus Josephus De Bouter (????-1940) op de website Online Begraafplaatsen die mogelijkerwijs betrekking heeft op Martinus Josephus De Bouter.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.