Stamboom Van Haeringen Hoek » Connecties » Scans zoeken

Naam
Startpunt
Bron

Leeg naam & filters

Suggesties 181 - 190 van 215:

Willem Smaling is geboren op 24 januari 1865 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Jan Roozendaal is overleden op 18 februari 1865 te Achttienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Achttienhoven » Burgerlijke Stand Overlijden Achttienhoven.

Bekijk suggestie

Willemijntje van Eijk is geboren op 10 september 1866 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Geboorten Kockengen.

Bekijk suggestie

Neeltje Remmeger is overleden op 26 september 1866 te Achttienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Achttienhoven » Burgerlijke Stand Overlijden Achttienhoven.

Bekijk suggestie

Teunis Alblas is geboren op 5 september 1868 te Achttienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Achttienhoven » Burgerlijke Stand Geboorten Achttienhoven.

Bekijk suggestie

Jan den Hertog is geboren op 30 mei 1869 te Loenersloot. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Loenersloot » Burgerlijke Stand Geboorten Loenersloot.

Bekijk suggestie

Neeltje Remmeger is overleden op 26 september 1869 te Achttienhoven. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Achttienhoven » Burgerlijke Stand Overlijden Achttienhoven.

Bekijk suggestie

Arie Smaling is overleden op 20 februari 1872 te Kockengen. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Kockengen » Burgerlijke Stand Overlijden Kockengen.

Bekijk suggestie

Neeltje Kooningen is overleden op 18 september 1881 te Nigtevecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Nigtevecht » Burgerlijke Stand Overlijden Nigtevecht.

Bekijk suggestie

Gerrit Hendrik Rensenbrink is overleden op 18 januari 1883 te Nigtevecht. Wellicht dat u hiervan een scan vindt in de bron Utrecht » Nigtevecht » Burgerlijke Stand Overlijden Nigtevecht.

Bekijk suggestie

Genealogie Online AanknopingspuntenAls u de eigenaar van deze publicatie bent en uw voortgang wilt bijhouden, log dan in.